I forgot my dream

In het project ‘I forgot my dream’ heb ik in hoog tempo tekeningen gemaakt waarbij ik al mijn ideeën, gedachtes en gevoelens zonder oordeel heb omgezet in kleine tekeningen in inkt, zogenaamde monoprints. Met de tegendruk van de tekening ontstaat een verdubbeling tot 1000 originele monoprints. Het aantal is slechts een uitgangspunt. Het durven maken van fouten, het niet kunnen uitgummen, het beeld niet kunnen vervagen, de uitdaging.

Kunstenaarsboek

Duizend dromen, observaties en fantasieën getekend in blauwe inkt, samengebracht in een super dik Kunstenaarsboek.

De verzameling tekeningen vormen als ware een beeldboek met dagelijkse portretten van mijn leefwereld. Hiermee bied ik een verbinding aan tussen mijn leefwereld en de fantasie van de kijker.

Help je mee mijn droom mogelijk te maken?

Met deze crowdfundingsactie, samen met een al toegekende lening van Fonds Kwadraat / CBK Rotterdam kan ik dit boek daadwerkelijk gaan maken. Met een bijdrage van jullie dek ik de productiekosten voor een oplage van 50 stuks. Je kan al helpen door een klein bedrag te doneren, zonder tegenprestatie. Maar je kan ook een originele monoprint kopen. Weet je nu al dat je een boek wilt hebben? Dan kan je deze hiernaast bestellen. De monoprints kan je tijdens de presentatie van het boek uitkiezen en direct meenemen.